CsaSzol podcast

Szükségét látjuk, hogy a 2023 – as év során elindítsunk egy olyan online adássorozatot (heti, kétheti vagy havi rendszerességgel), amely a házasságokat és a családokat érintő aktuális kérdésekkel bibliai nézőpontból foglalkozik.

Az adás célja a figyelemfelkeltés és a tájékoztatás, amely segítségével az érintett párok és a családok élethelyzetüket felismerhetik és tudatosíthatják, az adott témában tájékozódhatnak és a szükséges segítséget igénybe vehetik, akár a Családi Szolgálaton keresztül.

A műsorok tematikáját az első negyedévben végrehajtott kutatás alapján kívánjuk összeállítani. A kutatás fókusza az alábbi linken található: csaszol.hu/kerdoiv

A műsor olyan állandó vendékek közreműködésével készül, akik a családot, párkapcsolatot érintő kérdéseket mind szakmai, mind pedig hitéleti, bibliai szempontok alapján tekintik át.

A műsorba meghívásra kerülhetnek olyan szakértők, akik egy adott családot, párkapcsolatot érintő területen kutatást végeztek és naprakész információkat tudnak megosztani a nézőkkel, hallgatókkal.

Tervezett témák

Tervezett adások